Sociologie Magazine

Klik hier voor de website van het magazine.

Wat is Sociologie Magazine?
Sociologie Magazine (voorheen Facta) is het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen in binnen- en buitenland.

Hoe?
Sociologie Magazine bericht over trends in de sociale wetenschappen door informatieve en opiniƫrende artikelen over samenleving, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediƫnten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap. En tot slot onze vaste rubrieken over de beroepspraktijk, columns, gesignaleerde boeken en ander belangrijk vaknieuws.

Waarom?
Sociologie Magazine wil informeren, enthousiasmeren en inspireren. Om zo een impuls te geven aan de cohesie binnen de sociale wetenschap en het profiel van sociale wetenschappers te versterken.

Voor wie?
Sociologie Magazine richt zich vooral op lezers die binnen de sociale wetenschappen hebben gestudeerd of studeren. Lezers van Sociologie Magazine werken bij de overheid, beleidsadviesbureaus, de media, universiteiten, hogescholen en andere organisaties. Ook zijn zij publicist, adviseur of zelfstandig onderzoeker.

Neem een abonnement op Sociologie Magazine
Bestel het laatste of eerder verschenen nummers